Webinar: veilig met uw teeltgegevens in de cloud

7 октября 2021 г.

Teeltgegevens veilig in de cloud

Teeltregistratie, oogstvoorspellingen, arbeidsplanningen, financiële cijfers, allemaal kasgegevens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden in de cloud. Maar wat is de cloud? Wat zijn de voordelen van het werken met een cloud? Zijn er ook nadelen te bespeuren? En hoe veilig zijn mijn teeltgegevens in de cloud? Dit zijn veelgehoorde vragen in de tuinbouwsector. Deze vragen worden door Priva, Microsoft & Beyond Chrysanten beantwoord in een dynamisch Groenten & Fruit webinar op 12 oktober. Schrijf u nu in en we beantwoorden graag uw vragen, of u nu wel of geen gebruik maakt van de cloud.

Nieuwe inzichten

Door de opkomst van cloudtechnologie en Artificial Intelligence, zien we dat de manier waarop we in de tuinbouw processen aansturen in snel tempo verandert. Er komen grotere hoeveelheden data uit kassen en slimme online diensten zorgen op basis van deze data voor nieuwe inzichten in het teeltproces. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor het verder optimaliseren en verduurzamen van processen.

Helaas zien we ook dat de interesse van cybercriminelen voor de tuinbouw toeneemt. Hackers uit verschillende landen proberen steeds vaker en gerichter in te breken in tuinbouwsystemen en zijn in het bijzonder geïnteresseerd in autonoom telen. Goede beveiliging van software en procesdata in de tuinbouw wordt daarom steeds belangrijker.

 

Event properties

Date

12 октября 2021 г. 16:00 - 12 октября 2021 г. 17:00

Online - Netherlands

Gratis aanmelden

Webinar - Veilig met uw teeltgegevens in de cloud

12 oktober 2021 | 16:00 - 17:00