Individuele comfort regeling

  • Voor iedereen een unieke comfortbeleving

  • Altijd en overal het gewenste klimaat met gemak bediend

  • Lager energieverbruik en lagere installatiekosten

De ruimtes in uw gebouw worden veelal op verschillende manieren gebruikt, waardoor de comfortbeleving anders is. Vergaderruimtes vragen om een andere klimaatbeheersing dan kantoorruimtes of publieke ruimtes en leslokalen om een andere temperatuur dan gymlokalen. Zeker in ziekenhuizen en hotels verschillen de behoeften van gebruikers.

Daarom kunt u met onze oplossingen per ruimte de verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering bedienen. Door uw installaties te koppelen aan ons regelsysteem, stelt u het gewenste of vereiste klimaat eenvoudig per ruimte en zelfs individueel in, met veel bediengemak en op ieder gewenst moment van de dag.

Ook bij organisatorische wijzigingen deelt u de individuele regelingen zonder overlast gemakkelijk opnieuw in. Ingewikkelde en dure wijzigingen in de installatie zijn dan niet nodig. Het resultaat: hoger individueel comfort, lager energieverbruik en lagere installatiekosten.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.