• Altijd een gezond en comfortabel binnenklimaat

  • Energie- en kostenbesparende systemen

  • Altijd inzicht in prestaties van installaties

Uw gebouwbeheersysteem is het brein van uw gebouw. De plek van waaruit alle technische functies, die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, worden aangestuurd. Of het nu een kantoorgebouw is, een school, ziekenhuis of museum, u wilt weten of het brein van uw gebouw goed werkt en u wilt het efficiënt kunnen beheren. 

Met de gebouwbeheersystemen van Priva hebt u altijd en overal via een gebruiksvriendelijke werkomgeving grip op en inzicht in de prestaties van uw installaties. U weet voortaan precies hoe uw installaties draaien, door een transparant en eenvoudig te bedienen systeem. Uniek is dat onze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan alle merken en soorten veldapparatuur.

Wij bieden ruime integratiemogelijkheden, dus ook integratie met systemen van andere partijen is mogelijk. Dat biedt installatiegemak -ook bij renovatie-, geeft flexibiliteit in het maken van aanvullende keuzes en vergemakkelijkt het onderhoud. Daarbij stellen we de gegevens van uw gebouw altijd aan u als eindgebruiker beschikbaar. Zo bent u tijdens de exploitatie nooit gebonden aan één onderhoudspartij.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.