• Altijd een gezond en comfortabel binnenklimaat

  • Energie- en kostenbesparende systemen

  • Altijd inzicht in prestaties van installaties

Uw gebouwbeheersysteem is het brein van uw gebouw. De plek van waaruit alle technische functies, die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, worden aangestuurd. Of het nu een kantoorgebouw is, een school, ziekenhuis of museum, u wilt weten of het brein van uw gebouw goed werkt en u wilt het efficiënt kunnen beheren.

Uw gebouwbeheersysteem is het brein van uw gebouw. De plek van waaruit alle technische functies, die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, worden aangestuurd. Of het nu een kantoorgebouw is, een school, ziekenhuis of museum, u wilt weten of het brein van uw gebouw goed werkt en u wilt het efficiënt kunnen beheren. 

Met de gebouwbeheersystemen van Priva hebt u altijd en overal via een gebruiksvriendelijke werkomgeving grip op en inzicht in de prestaties van uw installaties. U weet voortaan precies hoe uw installaties draaien, door een transparant en eenvoudig te bedienen systeem. Uniek is dat onze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan alle merken en soorten veldapparatuur.

Wij bieden ruime integratiemogelijkheden, dus ook integratie met systemen van andere partijen is mogelijk. Dat biedt installatiegemak -ook bij renovatie-, geeft flexibiliteit in het maken van aanvullende keuzes en vergemakkelijkt het onderhoud. Daarbij stellen we de gegevens van uw gebouw altijd aan u als eindgebruiker beschikbaar. Zo bent u tijdens de exploitatie nooit gebonden aan één onderhoudspartij.

Gebouwbeheersystemen

Voor een comfortabel binnenklimaat is het belangrijk dat u blind kunt vertrouwen op uw gebouwbeheersysteem. Met Priva Blue ID kan dat. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid zo zichtbaar als bij deze generatie van het Priva gebouwbeheersysteem: Priva Blue ID. Dankzij de grote flexibiliteit van Priva Blue ID, is het systeem geschikt voor toepassing in de meest uiteenlopende typen gebouwen. Priva Blue ID ondersteunt alle fases van de levenscyclus van een gebouw; ontwerp, realisatie en exploitatie. Met de verschillende gebruiksvriendelijke interfaces heeft u als gebouwenbeheerder altijd de optimale tools in uw bezit voor bediening, regeling en optimalisatie van de technische installaties van uw gebouw. De Priva Blue ID S-lijn is ontworpen voor projecten die een maximale flexibiliteit, uitbreidbaarheid en uptime vereisen. De C-lijn past door zijn compacte uitvoering en veelzijdigheid heel goed in kleinere projecten en kleine regelpanelen binnen middelgrote projecten.

Displays

Met onze bedieningsdisplays stuurt en wijzigt u de instellingen van uw installaties eenvoudig op verschillende locaties in uw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan een display bij de receptie, waarmee uw receptionist beschikt over een eenvoudige versie van het gebouwbeheersysteem om direct aanpassingen te kunnen doen als er klachten zijn. Ook een display voor uw onderhoudspartij is mogelijk of een display in een specifieke ruimte, waarmee gebruikers temperatuur, zonwering, licht en een beamer ter plekke kunnen bedienen. Onze displays staan garant voor een groot gebruiksgemak: vanaf een display kunt u het gehele gebouw bedienen.

Sensoring

De omstandigheden in en om uw gebouw hebben invloed op het binnenklimaat. Onze functionele sensoren helpen om een optimaal klimaat te realiseren en energie te besparen. We beschikken over sensoren die externe weersomstandigheden analyseren en sensoren die de omstandigheden in uw gebouw meten, zoals de kamertemperatuur en de luchtkwaliteit. Door de koppeling van de sensoren aan uw installatie voert deze automatisch taken uit, zoals de bediening van de zonwering en het licht. Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van uw sensoren, want de prestaties van uw gebouwbeheersysteem zijn hier voor een belangrijk deel afhankelijk van. Onze sensoren zijn dan ook uitgebreid getest, zodat deze aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Onze producten voor Gebouwautomatisering

Altijd een constant, gezond en comfortabel binnenklimaat in uw gebouwen