Bekijk hier al onze Belgische realisaties

Infinity: één van de meest duurzame kantoorgebouwen van Europa

Infinity is het nieuwe en zeer duurzame kantoorgebouw van ingenieursbureau en energiespecialist Encon uit België. De opening van het pand vond plaats in april tijdens een van de vele klimaatmarsen in Brussel. De speech van de dochter van de zaakvoerder was dan ook heel toepasselijk: “Infinity is in vele opzichten het gebouw van de volgende generatie. Het is een nieuwe manier van bouwen, maar juist deze manier van bouwen maakt een toekomst mogelijk voor mijn generatie, en voor de volgende.”

Wereldberoemd concertpodium: Jahrhunderthalle Frankfurt

De flexibele en complexe gebruiksmogelijkheden van het gebouw stellen zware eisen aan de systemen voor gebouwenbeheer. Deze moeten immers in elk van de verschillende ruimtes altijd een binnenklimaat kunnen scheppen dat aansluit bij het actuele gebruik.

Big Green Egg Europe | Priva

Een gloednieuw, superduurzaam pand voor Big Green Egg Europe

Big Green Egg Europe, leverancier van de welbekende groene keramische barbecue in de vorm van een ei, is verhuisd naar een nieuw pand in De Lier (Westland). Het pand zit ietwat verstopt op een industrieterrein, maar als je er langsrijdt is het een echte eyecatcher: de architectuur, het interieur en het meubilair vormen één geheel. Het pand is zowel vanbinnen als van buiten ontzettend duurzaam. En daar worden wij bij Priva natuurlijk heel enthousiast van.

Het nieuwe thuis van de bouwsector is officieel geopend.

Welkom op de Bouwcampus, thuis van de bouwsector maar ook van Confederatie Bouw Limburg, de Construction Academy en Constructiv. Daarnaast is de Bouwcampus ook een plaats waar innovatie, technologie en duurzaamheid de toekomst van de bouw zullen vormgeven.

Karel de Grote Hogeschool

Karel De Grote Hogeschool

De Karel de Grote Hogeschool is een gekend begrip in Antwerpen en omstreken. De nieuwe Campus Zuid biedt huisvestiging aan 5.500 studenten en 500 medewerkers. Het gebouw verrijst op de terreinen van de voormalige koekjesfabriek van Biscuiterie Parein tegenover het justitiepaleis in Antwerpen.

Klimatisatie van hoogtechnologische laboratoria

Vlak naast haar hoofdkwartier in de Motstraat bracht Rode Kruis Vlaanderen de Dienst voor het Bloed onder in een nieuw gebouw. De dienst staat in voor het inzamelen en verwerken van bloed, plasma en bloedplaatjes en voor de distributie naar ziekenhuizen.

De bibliotheek van de toekomst

De nieuwe stadsbibliotheek van Gent is niet zomaar een bibliotheek. Het is een inspiratieplek waar kennis, cultuur en innovatie centraal staan. Het fraai gebouw wordt een bruisende ontmoetingsplaats voor ongeveer 7000 bezoekers per dag.

La Butte aux Bois

Het landgoed La Butte aux Bois van maar liefst 12 hectare is gelegen aan de rand van bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen. Met een investering van 10 miljoen in 20 nieuwe hotelkamers, een innovatieve upgrade voor het Wellness Center Aquamarijn en een splinternieuwe ontvangstruimte wordt het niveau opnieuw hoger getild. Het streven naar een nog kwaliteitsvollere gastbeleving staat dan ook op de eerste plaats.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.