CloudServices

Clouddiensten van Priva Building Automation

De oplossingen van Priva ondersteunen de ambitie om de prestaties van gebouwen naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Gebouwen die een gezond en comfortabel klimaat bieden, waarin mensen op hun best presteren, terwijl ze zo min mogelijk energie gebruiken. Hiervoor worden gegevens verzameld en geanalyseerd. Ze worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd én zijn overal toegankelijk.

Beheer uw gebouw met de cloud, overal en altijd.

De oplossingen van Priva ondersteunen de ambitie om de prestaties van gebouwen naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Gebouwen die een gezond en comfortabel klimaat bieden, waarin mensen op hun best presteren, terwijl ze zo min mogelijk energie gebruiken. Hiervoor worden gegevens verzameld en geanalyseerd. Ze worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd én zijn overal toegankelijk.

De cloud is hiervoor de ideale oplossing. Onze nieuwste en toekomstige oplossingen voor gebouwbeheer en performance zijn gebaseerd op deze technologie. We garanderen de gebruikers het profijt van de laatste (software) ontwikkelingen alsook het creëren van real-time vergelijkingen van prestatiecijfers.

Aansluiting op de cloud voor elk gebouw

Tot nu toe waren de meeste cloudservices voor gebouwenbeheersystemen alleen haalbaar voor grotere gebouwen, door de relatief hoge investeringen die ze vereisten. Wij geloven dat de cloud toegankelijk moet zijn voor elk gebouw, ongeacht hoe klein of 'eenvoudig' ze zijn, in termen van functie.

Daarom stelt Priva de apparatuur beschikbaar die nodig is voor verbinding met de cloud bij elke Priva clouddienst, als onderdeel van het abonnement. De hardware blijft eigendom van Priva. Op deze manier kan elk type project profiteren van betaalbare clouddiensten. Als nieuw toegevoegde clouddiensten om een andere cloud-connector vragen, of als een cloud-connector defect raakt, dan regelt Priva de update of vervanging.

Remote Management: veilig, snel en efficiënt

Met Remote Management, hebt u overal toegang tot uw gebouwautomatiseringssysteem via de cloud. Dit biedt u een handige, snelle en veilige verbinding op afstand. De software is eveneens kostenbesparend op onderhoud. Het vermindert namelijk de reistijd en kosten van de onderhoudsorganisatie van uw gebouw. Kies uw eigen onderhoudspartner en bepaal zelf wie toegang krijgt tot uw clouddiensten.

Priva BI Metrics: helder inzicht in de prestaties van uw gebouw

Priva BI Metrics zorgt voor optimaal gebruik van de installaties in gebouwen, met behulp van het gebouwbeheersysteem. De clouddienst analyseert grote hoeveelheden gegevens, die in een compleet overzicht aan de dienstverlenende organisaties laten zien welke delen van de installatie optimaal presteren en welke niet. Dit maakt gericht en preventief onderhoud mogelijk, alleen op die plaatsen waar het nodig is, en stelt gebruikers in staat om het comfort te verhogen terwijl zij energie besparen.

TC Energy: eenvoudige energiemonitoring

Dankzij Priva TC Energy, heeft u geen energiemanagement expert nodig voor effectief toezicht op het energieverbruik van uw gebouw. De onlinedienst toont het energieverbruik in overzichtelijke dashboards. Zo kunt u het dagelijks elektriciteitsverbruik in specifieke delen van uw gebouw bijhouden. Als een deel van het (gesloten) gebouw piekt in elektriciteitsverbruik, dan weet u dat dit nader onderzoek vraagt.

Als u Priva BI Metrics gebruikt en verbeteringen uitvoert aan uw installaties, dan wilt u er zeker van zijn dat deze investeringen niet alleen leiden tot een verbeterd comfort. U wilt ervoor zorgen dat uw gebouw minder energie gebruikt. Toon deze verbeteringen en hun doeltreffendheid aan met Priva TC Energy. We vinden het belangrijk dat efficiënt energiegebruik een grote bijdrage levert aan duurzamer gebouwbeheer. Daarom stellen we deze dienst een jaar lang gratis ter beschikking bij elke nieuwe cloudverbinding. Probeer TC Energy en ondervind hoe het kan ondersteunen in het verlagen van de energiekosten.

De cloud is de toekomst van gebouwbeheer

Clouddiensten bieden u flexibiliteit bij het beheer van uw gebouw. Bent u geabonneerd op diensten die u niet meer nodig hebt? Beëindig eenvoudigweg het abonnement. Wilt u extra diensten gebruiken? Priva clouddiensten kunnen eenvoudig worden toegevoegd, zonder hoge investeringen en complexe inbedrijfstelling. Door de verbinding met de cloud voor de huidige en toekomstige diensten, zal de behoefte aan VPN-verbindingen verdwijnen. Dit leidt tot hogere veiligheid, betere bruikbaarheid en lagere kosten voor externe verbindingen.