Ondek de laatste trends in gebouwbeheer

Een gezonde, comfortabele en productiviteitsverhogende werkomgeving?

Een slecht binnenklimaat leidt tot een oncomfortabel gevoel en verlies van productiviteit. U kunt echter genoeg doen om uw gebouw gezond en comfortabel te maken. In dit artikel geven we u alvast wat tips. Nog meer weten? Vraag dan ook het whitepaper aan!

Office space

Investeren in gezondheid en comfort:

wat levert dat op?

CloudServices

Clouddiensten van Priva Building Automation

De oplossingen van Priva ondersteunen de ambitie om de prestaties van gebouwen naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Gebouwen die een gezond en comfortabel klimaat bieden, waarin mensen op hun best presteren, terwijl ze zo min mogelijk energie gebruiken. Hiervoor worden gegevens verzameld en geanalyseerd. Ze worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd én zijn overal toegankelijk.

Een slim binnenklimaat

Investeer in een slim binnenklimaat

Het idee van het hebben van een gezond binnenklimaat in een kantoorgebouw wordt vaak te ingewikkeld gemaakt. Ondertussen weten we wel hoe we een optimaal binnenklimaat kunnen leveren. Hier zijn namelijk belangrijke aandachtspunten voor.

Maak je gebouw intelligent met een energiebeheersysteem

Ondernemers zijn vaker dan ooit op zoek naar energie-efficiënte gebouwen. Net daarom maak je je bedrijfspand maar beter intelligent met een geïntegreerd systeem voor gebouw- en energiemanagement.

Gebouwbeheer | Priva

Een fundamenteel andere aanpak in uw gebouwonderhoud

De focus op duurzaamheid en energiebesparing wordt met het jaar sterker in de bouw. Dat is een goede ontwikkeling. De gebouwen die nu worden neergezet zijn duurzaam en energiezuinig en steeds meer bestaande gebouwen worden duurzaam gerenoveerd. Toch gaat er ook nog iets mis. 70% van de klimaatinstallaties in gebouwen functioneert namelijk niet goed.

Total cost of ownership

Ondernemingen en overheidsorganisaties zijn zich er steeds meer van bewust dat een goed binnenklimaat en prettige werkomstandigheden een belangrijke bijdrage leveren aan de arbeidsproductiviteit. Ook groeit het besef dat het energieverbruik omlaag moet, ingegeven door stijgende energieprijzen en zorgen om het klimaat.

Inside Office

Een waardevast gebouw?

Investeer in gezondheid en comfort.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.