Priva als partner van Samen Klimaatactief

Samen Klimaatactief is het initiatief van Stad Antwerpen om de CO2-uitstoot door kantoren, lichte industrie en winkels in Antwerpen drastisch te verminderen. Het initiatief ondersteunt Antwerpse KMO’s bij hun energiebesparende ingrepen en duurzame investeringen in hun bedrijfswerking en gebouwen.

Samen Klimaatactief biedt nu ondernemingen per doelgroep een energieplan met eenvoudige tot meer complexe ingrepen. Daarbij staan vele energiebespaartips voor u klaar samen met de partners om de bespaarmaatregelen voor u uit te voeren. We leggen ook nadrukkelijk de link met de kernactiviteiten van uw bedrijf, kantoor of winkel. Daardoor worden energiebesparingsstappen plots wel financieel haalbaar.

Door ons nieuw partnerschap dragen wij positief bij aan het tegengaan van klimaatverandering. We bieden uitgebreid advies aan vragende partijen en organisaties die hun energieplan willen optimaliseren. Energie efficiëntie staat bij ons op de eerste plaats. We zijn klaar om onze uitgebreide kennis te delen via dit innovatief platform!

Ontdek hier het nieuwe platform: https://www.samenklimaatactief.be/

Wat houdt dit platform precies in? Lees hier het interview met projectleider Jan Jaeken.

Foto: © Fotograaf Jonathan Ramael