Lees hier het laatste nieuws van Priva België

GIO-Erkenning voor Priva Touchpoint One

Onze Touchpoint One heeft een Erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO) ontvangen. Deze bedienunit is het resultaat van een nauwe samenwerking met Protonic Holland en Ko:work. Het bijzondere aan deze GIO-erkenning is dat het vakmanschap van zowel de ontwerper als de opdrachtgever bekroond wordt. De vakjury heeft de Priva Touchpoint One beoordeeld op respect, functionaliteit, ergonomie, vormgeving, originaliteit, effectiviteit en materiaalgebruik. We zijn dan ook best trots dat ons product in de categorie ‘professionele producten’ een erkenning heeft ontvangen.

Innovatieve Bouwcampus van Confederatie Bouw

Confederatie Bouw Limburg V.Z.W. (Hasselt) is in het Wetenschapspark te Diepenbeek begin dit jaar van start gegaan met de bouw van het nieuwe expertisecentrum, de "Construction Academy". De "Bouwcampus" wordt de spil van de Limburgse bouwsector, de thuis van Confederatie Bouw Limburg en van de Construction Academy.

Priva als partner van Samen Klimaatactief

Samen Klimaatactief is het initiatief van Stad Antwerpen om de CO2-uitstoot door kantoren, lichte industrie en winkels in Antwerpen drastisch te verminderen. Het initiatief ondersteunt Antwerpse KMO’s bij hun energiebesparende ingrepen en duurzame investeringen in hun bedrijfswerking en gebouwen.

Nieuw Stadskantoor in Hasselt

Ontwikkeling en realisatie van een multifunctioneel kantoorgebouw voor de stadsdiensten en het OCMW van Hasselt. De totale grootte bedraagt bovengronds 17.000m² waarvan 14.800 m² nieuwbouw. Het project omvat eveneens renovatie- en restauratiewerken aan het aanliggende oude rijkswachtgebouw.

Priva breidt haar aanbod in ‘persoonlijk comfort’ uit

Zelf uw ideale binnenklimaat creëren waardoor u zich in elke werk- en verblijfsruimte prettig en productief voelt? Met de totaaloplossing Persoonlijk Comfort bereikt u een hoog niveau van individueel comfort.

Opening FCP Antwerpen

Op 29 juni 2017 werd het FPC Antwerpen officieel geopend door Jan Jambon, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Veiligheid en de Regie der Gebouwen, Koen Geens, minister van Justitie en Maggie De Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.