Beste Gebouwdeskundige,

De VSK-beurs is van oudsher dé vakbeurs voor de installatie branche en diverse gebouwdeskudigen. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ICT-toepassingen in technische producten en systemen wordt uw gebouw alsmaar slimmer. 

Priva is op deze beurs voltallig aanwezig met een innovatieve stand. Tijdens deze vakbeurs delen we onze kennis en nieuwe oplossingen aan de hand van verschillende demo’s en infosessies.

Priva BeLux wil graag met u donderdag 8 Februari deze innovatieve beurs uitgebreid bezoeken.

Stap samen met ons in de toekomst van slimme gebouwen!

Bent u aanwezig?

We willen u als gebouwdeskundige er graag bij. Daarom zorgen wij voor een ingelegde bus rechtstreeks naar Utrecht. Er wacht op u een gepersonaliseerd dagprogramma inclusief uitgebreide catering, dit beleeft u uiteraard samen met onze genodigden.

Stap mee op de Priva bus

We zorgen ervoor dat u en uw collega's zorgeloos in Utrecht aankomen. We hebben daarom een bus voorzien voor maximum 50 personen. Deze vertrekt om 8.00u 's ochtends aan het station in Berchem, Antwerpen.
 
U kan met de trein vanuit Hasselt, Gent of Brussel rechtstreeks eenvoudig én kosteloos aankomen in Berchem. Wij betalen uw treinticket naar dit station namelijk volledig terug.

 U kan uiteraard ook zelf met de wagen rechtstreeks naar het station van Berchem of naar de beurs in Utrecht rijden.

Ons vak wordt steeds slimmer

De VSK-beurs is een knipoog naar smart technologie, meegaan met de ontwikkelingen en trots zijn op het resultaat. De VSK is de partij om u scherp te houden. Het is een onomkeerbare ontwikkeling, die vandaag aan de hand is. Stap in!

Wilt u meer informatie over de beurs? Bezoek de website: www.vsk.nl

 

Bent u een Priva Partner?  Gelieve u via deze link in te schrijven.

Event details

Datum

donderdag 8 februari 2018 08:00 - woensdag 28 maart 2018 11:40

Locatie

Jaarbeurs De Lier -  Nederland

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat, accepteert u alle cookies van deze website. Meer informatie.