• +50 jaar ervaring met het aansturen van tuinbouwgewassen

  • +30 jaar ervaring met het aansturen van gebouwomgevingen

  • +20 jaar ervaring met wateroplossingen

De beste oplossing voor Indoor Growing

Priva biedt de beste oplossing voor diverse indoor growingvoorzieningen, van verticale boerderijtorens tot kweekcontainers en van loodsen tot dakkassen. Bij onze oplossingen kijken wij naar de water-, klimaat- en verbouwingsbehoeften, maar ook naar de benodigde arbeid en het beheer, zodat u uw teeltambities waar kunt maken.

Met meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van tuinbouw is Priva absolute marktleider als het gaat om de ontwikkeling van algoritmen voor beheerstrategieën op basis van planten. Wanneer u deze strategieën combineert met onze hardware- en softwaremodules, dan hebt u de allerbeste oplossing voor indoor growing. Een oplossing die bovendien ook wordt gebruikt om allerlei complexe gebouwomgevingen, zoals ziekenhuizen, hotels, datacenters en luchthavens en het energieverbruik daarvan te beheren.

Uw productiviteit is afhankelijk van een optimale balans tussen alle processen in uw bedrijf: van de teelt tot de oogst en van het water- en energiebeheer tot het creëren van het juiste klimaat. Als u kiest voor Priva, dan kiest u voor een totaaloplossing; een oplossing waarmee u alle processen en systemen in uw bedrijf écht aan elkaar kunt koppelen. Zo kunt u uw gewassen perfect laten groeien, net als uw bedrijf.