• Individuele klimaatregeling voor elke ruimte

  • Constante bewaking van systeemprestaties

  • Lagere totale eigendomskosten

Of het nu gaat om de gezondheidszorg, het onderwijs, de culturele sector of de overheid: budgetten staan constant onder druk. U wilt een gebouw met een ideaal klimaat voor uw patiënten, leerlingen, kunstwerken, medewerkers of bezoekers. Maar wat is er mogelijk met uw budget en de steeds strenger wordende wetgeving op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Kortom: hoe kunt u comfort, energiebesparing en duurzaamheid realiseren terwijl u de totale eigendomskosten van uw gebouwbeheer zo laag mogelijk houdt?

Klimaatregeling voor elke ruimte

De ruimtes in uw gebouw worden vaak op verschillende manieren gebruikt. In klaslokalen moet het klimaat anders worden geregeld dan in gymzalen en voor kantoorruimtes en operatiekamers is weer een heel andere klimaatregeling vereist dan voor openbare ruimtes. Met onze oplossingen kunt u in elke ruimte de gewenste instelling kiezen voor:
  • de temperatuur
  • de verlichting
  • de luchtvochtigheid
  • het CO2-gehalte
  • de beveiligingssystemen
  • de meting van koper- en zilversulfiet voor (overheids)archieven.
Door de verschillende systemen te koppelen aan onze centrale regelaar, kunt u eenvoudig het gewenste of vereiste klimaat in elke afzonderlijke ruimte instellen. Dat kan op elk gewenst moment van de dag, zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zelfs bij organisatorische wijzigingen kunt u de individuele regelingen makkelijk opnieuw indelen.

Kostenbesparing op lange er korte termijn

Hoe belangrijk het binnenklimaat ook voor u is, hoge kosten voor uw gebouw(en) mogen nooit ten koste gaan van de kwaliteit van uw diensten. Daarom bewaken wij de prestaties van uw systemen constant voor u. Is het comfortniveau goed? Hoeveel energie wordt er verbruikt? Kan het onderhoud efficiënter en goedkoper?

Wij geven u hier 24/7 inzicht in en adviseren u indien gewenst over mogelijke verbeteringen. Zo kunt u flink besparen. U kunt de totale eigendomskosten van uw gebouwbeheer in de hand houden en voorkomen dat de exploitatiekosten een negatief effect hebben op uw primaire taak, zoals het aanbieden van zorg of onderwijs.

Duurzaam voor mens en milieu

Samen met u creëren wij een optimaal binnenklimaat waarin studenten zich kunnen concentreren en werknemers productiever zijn. Uw kunstwerken en/of archieven blijven goed in stand gehouden en uw patiënten, medewerkers en bezoekers zullen de positieve effecten merken.

Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor een optimaal binnenklimaat, maar ook voor de aarde en hoe wij deze doorgeven aan toekomstige generaties. Onze producten zijn betrouwbaar, hebben een lange levensduur en stellen u in staat om schaarse natuurlijke bronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Meer weten?

Dankzij het modulaire ontwerp van onze producten hebben we voor elk budget een passende oplossing. Uiteraard mét een Service Level Agreement volgens NEN2767. Verder zijn wij op de hoogte van alle toepasselijke wet- en regelgeving en weten waaraan u moet voldoen voor duurzaamheidscertificeringen zoals BREEAM. We kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.
Breeam

Bouw BREEAM en verhoog de waarde van uw gebouw

Een duurzaam kantoor bevordert kostenefficiëntie, welzijn en duurzaamheid op heel wat manieren.

Ontdek hoe