• Constante bewaking van systeemprestaties

  • Individuele klimaatregeling voor elke ruimte

  • Lagere totale eigendomskosten

Comfort, energiebesparing en duurzaamheid

In snel veranderende tijden is het een behoorlijke uitdaging om een duurzaam gebouw met een optimaal werkklimaat te realiseren tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten. De wetgeving op dit gebied wordt steeds strenger en de afzonderlijke gebruikers van een gebouw verwachten ook steeds meer. Er is steeds meer mogelijk met technologie, maar soms heeft dat ook tot gevolg dat installaties en systemen alsmaar complexer worden. Hoe kunt u comfort, energiebesparing en duurzaamheid realiseren terwijl u de totale eigendomskosten van uw gebouwbeheer zo laag mogelijk houdt?

Hoogwaardige, gebruiksvriendelijke technologie

Wanneer mensen zich goed voelen en in een prettige omgeving werken, presteren ze beter. Comfort en een gezond binnenklimaat zijn daarom erg belangrijk in een kantoorgebouw. Met onze duurzame oplossingen kunt u uw gebouwautomatisering eenvoudig zodanig aanpassen dat deze precies is afgestemd op het gebruik en de eisen van het gebouw.

Door verschillende systemen te koppelen aan onze centrale regelaar, kunt u op elk moment van de dag eenvoudig het gewenste of vereiste klimaat in elke afzonderlijke ruimte instellen.

Past flexibel in uw gebouw

Omdat de klimaatregeling wordt gekoppeld aan beveiligingssystemen, flexwerkplekken, toegangssystemen en schoonmaakcontracten, kunt u de temperatuur-, licht-, vochtigheids- en CO2-instellingen in elke ruimte makkelijk regelen. Zelfs bij organisatorische wijzigingen kunt u de individuele regelingen makkelijk opnieuw indelen.

Door klimaatbeheer op deze manier te koppelen aan een optimale werkomgeving, verhoogt u de productiviteit en verlaagt u tegelijkertijd de exploitatiekosten. Bovendien kunt u onze systemen makkelijk koppelen aan andere gebouwbeheersystemen die al aanwezig zijn.

Constante bewaking en optimalisatie

Wij zijn op de hoogte van alle toepasselijke wet- en regelgeving en weten waaraan u moet voldoen voor duurzaamheidscertificeringen zoals BREEAM. Wij kunnen u op dit gebied deskundig informeren. Wanneer de systemen eenmaal in gebruik zijn genomen, blijven wij deze constant voor u bewaken.

Is het comfortniveau goed? Functioneren de systemen optimaal? Hoe hoog is het energieverbruik? Kan het onderhoud efficiënter en goedkoper? Wij geven u hier 24/7 inzicht in en adviseren u indien gewenst over mogelijke verbeteringen. Zo kunt u flink besparen en de totale eigendomskosten van uw gebouwbeheer in de hand houden.

Meer weten?

1 op de 3 grotere gebouwen in Nederland gebruikt een Priva-oplossing. Ook internationale klanten kiezen steeds vaker voor onze duurzame producten. Daar zijn wij erg trots op en het stimuleert ons om continu te blijven innoveren. We kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.
Breeam

Bouw BREEAM en verhoog de waarde van uw gebouw

Een duurzaam kantoor bevordert kostenefficiëntie, welzijn en duurzaamheid op heel wat manieren.

Ontdek hoe