• Nauwkeurige regeling van het binnenklimaat op individueel niveau

  • Constante registratie van essentiële klimaatgegevens in operatiekamers

  • Lagere totale eigendomskosten

Een gezond klimaat en comfortniveau om snel herstel te bevorderen

Een ideaal klimaat in een ziekenhuis, laboratorium of andere zorginstelling is vaak van levensbelang. In een operatiekamer moet dit zelfs lokaal kunnen worden geregeld, zodat het risico op zaken als postoperatieve wondinfecties (POWI) zo veel mogelijk wordt beperkt. Met een compleet gebouwbeheersysteem van Priva kunt u alle geïnstalleerde systemen en toepassingen aansturen en bewaken. Zo kunt u het klimaat per operatiekamer of afdeling bepalen.

Registratie en aanpassing

Met het juiste klimaatsysteem in uw ziekenhuis of zorginstelling kunt u de temperatuur en positieve luchtdruk in afzonderlijke ruimtes (zoals operatiekamers) zeer nauwkeurig regelen. Dit doet u heel eenvoudig met onze centrale regelaar, eventueel aangevuld met verschillende regelmodules of gekoppeld aan de andere systemen en toepassingen die deel uitmaken van uw gebouwbeheersysteem.

Met onze oplossingen bent u ook verzekerd van een juiste registratie van essentiële gegevens over het klimaat in de operatiekamer. De indicatiemodule voor legionella informeert u altijd over het besmettingsrisico in uw ziekenhuis of zorginstelling, zodat u tijdig kunt ingrijpen.

Een gezond binnenklimaat

Omdat zorg steeds persoonlijker wordt en een gezond binnenklimaat en een hoog comfortniveau essentieel zijn voor het herstelproces, wilt u de temperatuur, verlichting, vochtigheid en het CO2-gehalte per kamer kunnen regelen. Met onze gebruiksvriendelijke systemen beheert en regelt u het binnenklimaat op individueel niveau nauwkeurig.