• Ontdek en beleef het gebouw van de toekomst

Interesse in een bezoek? Laat het ons weten

Inschrijfformulier GrowthLab

Lees hier ons privacybeleid

Dankzij slimme technologieën creëren we omgevingen waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Maar welke innovaties zijn vandaag al beschikbaar? Hoe werken ze? En hoe kunt u ze inzetten in uw gebouwen? U ontdekt het in ons Growth Lab.

Priva Growth Lab why

Waarom het Growth Lab?

Bij Priva Building Automation creëren we slimme technologieën voor het aansturen van gebouwen. Deze technologie is aanvankelijk niet zichbaar. Daarom besloten we het Growth Lab te openen. Een plaats waar onze oplossingen tastbaar worden. Laat u inspireren en maak kennis met de nieuwste technologische innovaties in de gebouwautomatisering. Ontdek hoe u uw gebouw future proof kan maken. Want de toekomst, die is nu!


Voor wie?

Ons Growth Lab staat open voor iedereen met interesse in slimme gebouwen, zoals facility managers, architecten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en installateurs. Wilt u meer weten over het inzetten van slimme technologie in uw gebouw? Of hebt u interesse in meer kennis over een specifieke Priva oplossing? Ontdek, zie en beleef het allemaal in het Growth Lab.

 

Priva Growth Lab 1 for whom

Bezoek het Growth Lab en ontdek onze oplossingen voor hotel en kantoor

Plan uw bezoek

Inschrijfformulier GrowthLab

Lees hier ons privacybeleid

Better Comfort

Better working

Het bieden van een werkplek waar mensen kunnen groeien en hun talenten tot bloei kunnen laten komen. Gelukkigere en productievere werknemers als resultaat.


 

Better Living

Better Living

Het creëren van een omgeving waar mensen een optimaal persoonlijk comfort ervaren. Zo verbeteren we de levenskwaliteit voor iedereen in het gebouw.

Smarter Energy

Smarter Energy

Is de manier waarop we de energie voor onze gebouwen nu genereren, kopen, opslaan en distribueren nog houdbaar? Wij denken van niet. Ontdek een andere kijk op het gebruik van energie.